'Greed Kills'

Het Schubdier is kennelijk ondertussen een ernstig bedreigde diersoort, die massaal wordt gevangen in het wild en wordt afgemaakt voor het vlees en de "geneeskrachtige" werking van zijn schubben, die net als bij de neushoorn's hoorn gewoonweg keratine is. Het is gruwelijk, onnodig, en voornamelijk weer door Azië gesponsord en geconsumeerd. Die eikels worden nog eens de ondergang van heel wat diersoorten!

Deze afbeelding is 's avonds laat in elkaar gezet. De foto kan beter als het in daglicht wordt genomen, en een eigen lettertype ontwerpen ipv Helvetica kan ook geen kwaad :)

Maar voor nu, dit fonds doet zijn best om het Schubdier (de 'Pangolin') te beschermen tegen uitsterven: www.tikkihywoodtrust.org

Laat hebzucht bij jezelf niet de overhand krijgen. Je kunt enkel bij jezelf beginnen.